pázsitzebra 2011.04.29. 15:42

Luna Royal

Mivel minden mindennel összefügg, úgy véltük, vetünk egy pillantást a mai nap felhajtására – a menü feltárása mellett esetleg egy olyan aspektusra, amely Lunárium-szembeszökő. Elég fontos szerephez jut ugyanis a Hold mindkét főszereplő jellemében.

Hold az Ikrekben:

Biztonságérzetéhez arra van szüksége, hogy egyszerre százfelől érkezzenek az ingerek. Multitask a jelszava, ösztönösen jól időzít. Az Ikrek a legintellektuálisabb jegyek egyike, a Hold maga az ősi érzésvilág. Ketten együtt tehát összehangolnak intuíciót és szellemi részleteket. Minden hangulatváltásához használja az eszét. Az Ikrek csacsog, a Hold folyamatosan érez – ezzel a konstellációval alapvető emocionális igény, hogy mindent kibeszéljen magából a szülött. Nagy kedvvel számol be az érzelmi életéről.

Hold a Rákban:

Lubickol, kivirul, teljeng. A bolygó itt szó szerint elemében van. Olyan erős konstelláció, hogy kissé Rák-jegyűvé tesz mindenkit, aki viseli. Mély, meghatározó érzelmek, érzékiség, nagyszerű anyai ösztönök. Gondoskodik és kipislogja, hogy gondoskodjanak róla, a lényeg ennek légköre, voltaképp mindegy is, hogy aktívan vagy passzívan részese. Sokszor rabja önnön hangulatainak, az élet eseményeihez és folyamataihoz érzelmileg közelít, de van is antennája mások emocionális változásaira. Korábbi élményeivel kapcsolatos érzéseit nem felejti el, elevenen él benne minden lenyomat.

Praktikusan fogalmazva tehát egy Rák vőlegény és egy Rák holdú menyasszony lépett be az apátságba 2011. április 29-én. A képletek alapján csak úgy rengett az érzelemtenger a sok százéves falak körül. Ne maradjanak el tőlük a csodák – mert a csodákat minden halandó megérdemli.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lunarium.blog.hu/api/trackback/id/tr492864806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása